elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser llança una Guia Comercial, en format web, per a reactivar el comerç local

Alcàsser llança una Guia Comercial, en format web, per a reactivar el comerç local
  • A la nova web compraenalcasser.es, la ciutadania trobarà un directori de més de 200 comerços, restaurants o serveis de proximitat

Amb l'actual situació sanitària, els sectors del comerç i la restauració s'han vist afectats. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de promocionar, dinamitzar i reactivar el comerç local del municipi, des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alcàsser s'ha llançat una nova web (www.comprarenalcasser.es) on es mostra un directori amb més de 200 comerços, restaurants i serveis de proximitat.

A través d'aquesta nova pàgina web, la ciutadania podrà disposar de tota la informació sobre els serveis que ofereix Alcàsser, distribuïts per sectors, i amb un cercador per nom i categoria, un Geolocalitzador, enllaços web i dades de contacte dels diferents establiments. Així mateix, l'Associació de Comerciants d'Alcàsser (AECA) també compta amb el seu espai per a fomentar l'associacionisme comercial i informar dels avantatges que suposa estar associats.

«En aquests moments durs de pandèmia, és necessari reactivar l'economia local del municipi i, sobretot, conscienciar-nos del gran valor afegit que aporta el comerç local. Així, amb aquesta nova pàgina web, apostem per la unitat, la cooperació i el sentiment de pertinença a Alcàsser, poble del qual ens sentim orgullosos i orgulloses», ha explicat Paqui Abella, regidora de Promoció Econòmica d'Alcàsser.

Per part seua, Eva Zamora, alcaldessa del municipi, també ha expressat la seua satisfacció per estrenar aquesta nova pàgina web en la qual, en col·laboració amb AECA, «posem en valor el comerç de proximitat, li donem visibilitat i conscienciem a tota la població de la importància de consumir al comerç local perquè és un dels motors econòmics del municipi».

Durant les primeres setmanes del confinament, ja es va iniciar la campanya #CompraEnAlcasser. Ara, sota el lema 'Compra a Alcàsser, ara més que mai', es llança aquesta Guia Comercial en format web per a reactivar el sector al municipi.

 

Pujar