elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàntera de Xúquer manté intactes les ajudes a les seues associacions malgrat la pandèmia

Alcàntera de Xúquer manté intactes les ajudes a les seues associacions malgrat la pandèmia

     

    Alcàntera de Xúquer continuarà dotant a les seues associacions amb la mateixa quantitat de diners que en anteriors anys amb l'objectiu que es vegen, el menys possible, afectades per la pandèmia de Coronavirus.

    En total, el consistori atorgarà 12.000 euros a la Societat Artístic Musical d'Alcàntera de Xúquer i també destinarà 10.300 euros a les diferents associacions culturals i esportives locals, en un esforç que Julio García, alcalde de la localitat, ha volgut destacar: “No està sent un any gens fàcil. La situació que vivim és insòlita i nova per a tots i totes, però malgrat això el consistori estima oportú continuar complint amb la necessitat de subvencionar amb la mateixa quantitat a les nostres associacions i no retallar la subvenció malgrat el context perquè continuar apostant per la cultura, l'esport, la música i altres activitats és una manera de continuar formant un teixit associatiu local que ajuda al benestar de la localitat”.

    El primer edil també ha volgut afegir que Alcàntera de Xúquer no viu aliena a la pandèmia i les circumstàncies negatives del virus han afectat les arques municipals però llança un missatge d'unitat i compromís en estos moments difícils per part del consistori que dirigeix: “Sempre estarem prop dels nostres veïns i veïnes per a conéixer les seues necessitats i avaluar de manera permanent la situació del poble per a anar adaptant les diferents partides a les demandes. Hui dia volem continuar apostant per la nostra cultura i el nostre patrimoni i per això hem decidit mantindre les partides a les entitats socioculturals i esportives”.

    Pujar