21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs Albalat dels Tarongers es compromet a millorar els accessos al municipi

Cs Albalat dels Tarongers es compromet a millorar els accessos al municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs Albalat dels Tarongers es compromet a millorar els accessos al municipi - (foto 2)

  El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia d'Albalat del Tarongers, Manuel Bonet, s'ha compromés a “millorar els accessos a Albalat tant pel pont com per a les entrades a les urbanitzacions”. “Farem una vorera que permeta arribar a les urbanitzacions i finalitzarem la connexió del llit del riu amb el nucli urbà”, ha concretat.

  A més, ha explicat, “apostarem per un municipi més segur: col·locarem càmeres de seguretat, especialment a les urbanitzacions i en el barri antic, i crearem la figura del seré, amb el que també reduirem l'atur amb persones parades de llarga durada”. “La seguretat també passa per ajudar els nostres majors: canviarem la llar del jubilat i crearem un sistema de serveis SAD (Servei d'Ajuda a domicili)”, ha afirmat.

  Sobre turisme, ha assegurat, “volem promocionar el nostre poble, especialment en els seus paratges realitzant activitats esportives i socioculturals que incentiven l'economia del poble, tenint com a principal mesura l'arribada d'un centre BBT que servisca de referència per als ciclistes, tant de muntanya com de carretera, fomentant el turisme interior i posant en el mapa la nostra localitat”

  Finalment, Bonet ha promés “baixar l'IBI perquè es puga reduir la càrrega fiscal que determinades zones pateixen pels governs anteriors; l'arribada d'una caixer a la localitat que dote de serveis als veïns i evite desplaçaments; i condicionar i millorar les instal·lacions del poliesportiu i la piscina municipal”.

  “Eixim a guanyar perquè tenim projecte per a millorar el municipi i la vida dels nostres veïns, i tenim un equip de persones centrades en la nostra localitat”, ha conclòs.

  Pujar