4 de desembre de 2020 4/12/20

Albalat dels Sorells convoca la Junta de Seguretat

Albalat dels Sorells convoca la Junta de Seguretat - (foto 1)

    El dimecres 25 de juliol va tindre lloc la Junta de Seguretat d'Albalat dels Sorells presidida per l'Alcalde, Nicolau Claramunt Ruiz, a la que van assistir la primer tinent d'alcalde, el regidor de festes, l'alferes i brigada de la Guàrdia Civil de Massamagrell, representants de subdelegació de govern, representants de la Policia Autonòmica, Cap de la policia local i agents d'Albalat dels Sorells.

    En la junta es va fer una anàlisi i estudi de les dades de delinqüència de la població, també es va analitzar la tasca que s'està fent des de l'equip de govern i la Policia Local en prevenció i conscienciació contra la violència de gènere al mateix temps que es va renovar l'adhesió de l'Ajuntament al protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l'estat i la Policia Local.

    Per part de la Guàrdia Civil es va informar de tots els plans operatius posats en marxa i que afecten la comarca i al municipi d'Albalat dels Sorells.

    Per últim es va tractar el tema de la seguretat i coordinació de les festes Majors de la localitat en la qual per part de l'alcaldia i la Policia Local, s'ha plantejat un perímetre de seguretat, la contractació de seguretat privada i un vehicle més. En este sentit, tant la Guàrdia Civil com la Policia Autonòmica també estaran presents per garantir la seguretat en les festes de setembre.

    Pujar