elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Albal presenta les finals de l'Autonòmic de frontó parelles "Diputació de València"

Albal presenta les finals de l'Autonòmic de frontó parelles "Diputació de València"

  Els finalistes del Trofeu Diputació de València del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles es reuniren en el saló de Plenaris de l'ajuntament d'Albal, ahir per la vesprada. Albal acull enguany la disputa de les finals, on presenten els finalistes d'aquesta XXXI edició del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles – Trofeu Diputació de València.

  Van estar junt els finalistes l'alcalde del municipi, Ramón Marín, la regidora d'esports i assumptes socials, Lola Martínez, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el vicepresident federatiu de Castelló, Pedro López.

  La regidora d'esports d'Albal va donar la benvinguda da tots el finalistes d'enguany de "Diputació de València" i va destacar les gran qualitats de la instal·lació per a la pràctica de les 4 parets. D'altra banda, el president Sanjuán va fer referencia a l'espectacularitat de la modalitat, i a la necessitats d'aplicar noves mesures per tractar d'impulsar el frontó. També va comentar els avanços amb la televisió valenciana: "Des de fa unes setmanes tenim novament retransmissions de Pilota Valenciana, hi ha canvis molt significatius entre els Nous gestors de l'ens autonòmic, i això ens va a ajudar a promocionar el frontó en major mesura".

  Per últim l'alcalde, Ramón Marín, va lamentar-se que Albal no tinguera ni el club ni l'escola en actiu tot i comptar amb un frontó molt destacat entre els aficionats. "Es una llàstima que no siga municipal, perquè aprofitaríem per donar-li tota l'activitat que es mereix. Esperem vore unes molt bones finals durant aquest cap de setmana".

   

  Final de primera amb càmeres

  La final de la màxima categoria es programa per a hui a les 20.00 hores i a més serà retransmesa en diferit per les càmeres d'Apunt. A esta final, que protagonitzen enguany les formacions de Massalfassar i de La Pobla de Vallbona arriben dues parelles, que pràcticament suposa reeditar la final de l'any passat. Per una banda, Moro i Alejandro, i per l'altra Zarzo i Pasqual. Serà gravada per les càmeres d'À Punt media.

  Pujar