27 de novembre de 2020 27/11/20

Albaida s’imposa a Llocnou en la categoria absoluta del 14é Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat

Albaida s’imposa a Llocnou en la categoria absoluta del 14é Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat - (foto 1)

    Albaida ha guanyat per primera vegada la categoria reina del Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat després de guanyar 30 a 5 a Llocnou d'En Fenollet. Les finals disputades el cap de setmana passat a Quatretonda han resultat també exitoses per als amfitrions que van vèncer 25 a 5 a l'Alqueria d'Asnar en infantils, 30 a 10 a Muro en alevins i es van emportar la categoria de benjamins on s'enfrontaven els seus equips A i B. El quadre de guanyadors el completen el Genovés, que es va imposar 30 a 5 a Benicolet en tercera i suma el quint trofeu de cadets en enfrontar-se els seus equips A i B; i Moixent, que va viure un enfrontament entre els seus equips en quarta i prebenjamins, que fins ara havia guanyat sempre el Genovés.

    Els encarregats de lliurar els trofeus van ser Pep Estornel, alcalde de Llutxent i conseller de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida; l'alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, i el regidor d'esports, Jordi Nadal; Llúcia Gregori, alcaldessa de Benicolet; Óscar Borrel, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Ontinyent; Àngel Mollà, regidor de Muro; Juan Sanchis, regidor d'El Genovés; i Isabel Tortosa, del Club de Pilota de Moixent.

    Des de principis de març, 221 jugadors, agrupats en 5 equips de 14 municipis han competit en el 14é Campionat de Primavera de Raspall. La Vall d'Albaida ha comptat amb representants d'Albaida, Otos, Quatretonda, Montaverner, Castelló de Rugat, Benicolet, Ontinyent i Benigànim; la Costera del Genovés, Llocnou d'En Fenollet i Moixent; i pel Comtat participaran Muro, l'Alqueria d'Asnar i Cocentaina.

    Pujar