elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs i Aldaia s'uneixen per a fer front a l'augment de contagis de covid-19

Alaquàs i Aldaia s'uneixen per a fer front a l'augment de contagis de covid-19
  • Els agents policials de tots dos municipis treballaren conjuntament pel compliment del toc de queda imposat des de la una fins a les sis del matí

MÉS FOTOS
Alaquàs i Aldaia s'uneixen per a fer front a l'augment de contagis de covid-19 - (foto 2)

L'alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, i el d'Aldaia, Guillermo Luján, han tingut una reunió per a analitzar la situació actual generada pel repunt en els casos de covid-19 que afecta totes dues localitats entre altres, trenta més en total, i coordinar accions com el toc de queda, que afecta els seus termes municipals.

Aldaia i Alaquàs són dos dels municipis afectats per la nova mesura de reducció de mobilitat nocturna, entre la 1.00 i les 6.00 hores, de moment fins al pròxim 25 de juliol.

La principal decisió presa pels dos primers edils és la coordinació immediata dels cossos de la Policia Local d'Alaquàs i Aldaia perquè sumen esforços en la tasca d'evitar l'incompliment del toc de queda.

Aquests dos municipis confrontants, han coordinat esforços des del principi de la pandèmia així com les diferents mesures preventives dutes a terme en la lluita contra la pandèmia del coronavirus i així continuaran fent en aquesta nova ona, per la qual s'està veient afectada majoritàriament als més joves.

Actualment, la incidència acumulada a Alaquàs és de 454,38 casos per cada 100.000 habitants i Aldaia de 471,99. Des que va començar la pandèmia, el municipi alaquasero ha registrat 2.472 positius en covid-19 i 56 defuncions i la localitat aldaiera ha notificat 2.830 persones contagiades i 52 morts, segons dades de la Generalitat Valenciana amb la seua última actualització el 12 de juliol.

Saura i Luján insten a la població de tots dos municipis que es complisquen les mesures preventives, i especialment el toc de queda, de manera que, al costat de l'augment de la vacunació dels veïns i veïnes de tots dos municipis, puguen tornar prompte a la normalitat.

Pujar