elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ajuntaments i institucions valencianes guardaran un minut de silenci per l'assassinat del menor de Sueca

Ajuntaments i institucions valencianes guardaran un minut de silenci per l'assassinat del menor de Sueca
  • Sueca i Cullera han decretat distints dies de dol oficial

Els Ajuntaments i institucions valencianes guardaran aquest dimarts 5 d'abril un minut de silenci per l'assassinat de de Jordi, el xiquet d'11 anys víctima de la violència vicària. La Generalitat ha convocat concentracions a les 12 hores del migdia a la porta de les institucions per a condemnar l'assassinat del menor a les mans de el seu pare.

A més, tant l'Ajuntament de Sueca, localitat del menor, com el de Cullera, el municipi on va succeir el crim, han convocat tres i dos dies de dol oficial, respectivament, així com concentracions a les 20 hores d'aquest dilluns a les portes dels seus consistoris.

La societat valenciana s'ha mostrat consternada davant aquest crim, comés el diumenge suposadament a les mans del seu propi pare com a manera de perjudicar psicològicament la mare, de la qual s'havia divorciat recentment.

Pel que sembla, la justícia havia suspés el règim de visites del pare durant l'estiu de 2021 després d'una condemna per violència masclista. Així i tot, les visites van continuar fent cas omís de la sentència, que també li prohibia comunicar-se amb la mare.

Pujar