21 de gener de 2021 21/1/21

El Puig invertix prop de 13.000 euros a fomentar l'ocupació de qualitat i la creació d'empreses

El Puig invertix prop de 13.000 euros a fomentar l'ocupació de qualitat i la creació d'empreses - (foto 1)

  El consistori ha conclòs El Puig Activa 2016 ajudant en l'obertura de sis noves empreses i amb el finançament de cinc contractacions indefinides de desocupats del municipi, la qual cosa ha suposat una inversió de 12.700 euros. Un balanç "satisfactori, tenint en compte que és la primera vegada que es feia amb esta clara vocació per la qualitat de l'ocupació", ha assegurat Marc Oriola, Regidor d'Ocupació.

  El Puig Activa oferia una línia d'ajudes a empreses que contractaren persones desocupades del Puig amb caràcter indefinit, o que transformaren en indefinits contractes de duració determinada i també per a la creació de noves empreses.

  Per al foment de l'ocupació estable, les ajudes oscil·laven entre els 800 i els 2.500 €, en funció del col·lectiu i la jornada laboral de la contractació indefinida o transformació en indefinida.
  Per a ajudar a la creació d'empreses, les ajudes han sigut de 500 € per cada empresa que iniciara la seua activitat, amb un local obert al públic, després de l'1 de gener del 2016, per recolzar els gastos d'inici i constitució.

  Per a principis de 2017, està prevista la posada en marxa d'un altre pla d'ocupació en la mateixa línia.

   

  Pujar