elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Puig inicia una nova campanya de concienciació per a evitar els excrements en el carrer

El Puig inicia una nova campanya de concienciació per a evitar els excrements en el carrer
  MÉS FOTOS
  El Puig inicia una nova campanya de concienciació per a evitar els excrements en el carrer - (foto 2)

  La regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament del Puig, junt a l'empresa R3 recymed SL, ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per a eradicar la presència d'excrements canins en els carrers de la localitat.

  La campanya institucional es diu 'DISFRUTEM TOTS DEL CARRER' i mostra a una persona a punt de trepitjar un excrement. L'objectiu, és recordar que arreplegar els excrements dels animals és una obligació per als propietaris de les mascotes, per a què així tots els veïns puguen gaudir de carrers nets.

  L'acció ha sigut qualificada com a "necessària" per part de l'Ajuntament ja que es tracta d'un problema quotidià que es troba qualsevol persona quan ix al carrer. A més, cal recordar que el consistori compta amb l'Ordenança de Neteja de 2010, que prohibeix als propietaris dels gossos abandonar els excrements en la via pública sota sanció de 400€.

  Aquests panells poden veure's en diferents llocs de la població com per exemple a l'Avinguda Verge del Puig.

  La campanya es difon amb l'ajuda de l'empresa R3 recymed S.L. Aquesta última, ha posat a disposició del consistori diversos suports informatius que té instal·lats en les papereres de recollida selectiva de residus que hi ha en la població. A més, també ha subministrat els panells amb els dissenys de la campanya.

  Pujar