19 de gener de 2020 19/1/20

Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria

Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria - (foto 1)
  • Juanra Bonillo, perruquer de la localitat valenciana, ha obtingut el segon premi en el certamen nacional de gran prestigi 'Color Zoom Challenge'

MÉS FOTOS
Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria - (foto 2)
Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria - (foto 3)
Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria - (foto 4)

Juanra Bonillo és un perruquer del Puig. I des de fa uns dies és, a més, un dels millors perruquers d'Espanya. Perquè aquest veí de la localitat valenciana ha obtingut el segon premi en el certamen nacional 'Color Zoom Challenge'. Es tracta d'un concurs de gran prestigi dins del sector, sobretot en concursos de coloració, malgrat estar organitzat per una signatura de productes de perruqueria en concret.

Per a concursar has de manar una imatge amb un model al que li has realitzat un procés de color i cort, sempre inspirat en la col·lecció que la signatura ha llançat aqueix mateix any. "Es pot triar el sexe del model i encara que la gran majoria presenten model femení, en aquest cas jo vaig presentar un model masculí, alguna cosa arriscat però també innovador", explica el perruquer a elperiodic.com.

El seu treball va ser enviat a Alemanya, on està la seu central de signatura i on es va valorar el seu treball. Per a aquest lliurament de premis es va realitzar una gala a Castelldefels (Barcelona), on Juan Ramón Bonillo, aquest perruquer de Bongar Perruquers, es va portar el premi de plata.

"Em sent molt orgullós d'açò i aquesta posició, lluny de desanimar-me, m'ha motivat per a l'any que ve lluitar per aconseguir el premi d'or, ja que aquest viatja a l'esdeveniment internacional per a representar al seu país", confessa el professional.

ocultar
Un veí del Puig, finalista en un concurs nacional de perruqueria
Pujar