28 de setembre de 2020 28/9/20

Cs El Puig aplaudeix l'aprovació de la majoria de les seues propostes per a superar la crisi del coronavirus

Cs El Puig aplaudeix l'aprovació de la majoria de les seues propostes per a superar la crisi del coronavirus - (foto 1)
  • Castelló: “Les mesures socials i econòmiques ajudaran a la ciutadania més vulnerable, i a les pimes i autònoms per a conservar el nostre teixit econòmic”

El portaveu de Ciutadans (Cs) El Puig de Santa María, David Castelló, ha aplaudit “l'aprovació de la majoria de les seues propostes per a superar la crisi del coronavirus”. “Són mesures per a ajudar als més afectats i per a impulsar la reactivació econòmica del municipi”, ha explicat.

En aquest sentit, l'edil ha destacat “l'augment de les ajudes socials com les del lloguer, subvencions al comerç de 750 euros; l'exempció, reducció o el fraccionament de diferents imposats municipals i la devolució de taxes de l'Ajuntament per a les empreses creades en 2020, entre altres”.

A més, “es crearà una finestreta única per a atendre Pimes i autònoms en tots aquests tràmits i resoldre els seus dubtes”. “La burocràcia no pot ser un obstacle en la sol·licitud d'unes ajudes que són vitals per a la supervivència dels negocis”, ha argumentat el regidor de Cs.

Finalment, Castelló ha agraït “la inclusió de les seues iniciatives”. “Sempre hem volgut acostar el muscle i aportar per a eixir el més reforçats possible d'aquesta crisi”, ha assegurat, al mateix temps que ha reiterat “la seua col·laboració per a continuar treballant conjuntament”.

Pujar