5 de juny de 2020 5/6/20

El programa Jove Oportunitat comença amb energia i il·lusió

El programa Jove Oportunitat comença amb energia i il·lusió - (foto 1)

  El passat dijous 15 de febrer va tindre lloc a l'Espai Jove del Puig de Santa Maria la primera sessió del programa Jove Oportunitat (JOOP), un innovador servei de 'coaching' per a joves que aspira a assessorar-los a trobar el seu camí i millorar les seues opcions de futur.

  La primera sessió va rebre la visita del regidor de Joventut Julià Oriola i l'alcaldessa Luisa Salvador, qui ha volgut destacar amb la seua presència "la importància que este programa tan innovador té per al nostre Ajuntament". Per a l'alcaldessa "els xavals i les xavales inscrits tenen molt de potencial i esperem poder ajudar-los a treure'l al llarg de les classes".

  El programa ha generat moltes expectatives entre els tècnics municipals i els joves participants, que segons explica el regidor Julià Oriola "han iniciat el curs amb il·lusió i ganes de treballar".

  L'acollida ha sigut bona i s'han cobert les 15 places que hi havia disponibles. Els joves rebran assessorament i orientació en grup i individual durant un període de quatre mesos. Durant este temps seran moltes les accions que realitzaran, com tallers i dinàmiques individuals i grupals, visites a més de 20 empreses per conèixer diferents àmbits professionals, excursions i eixida a un alberg per a conèixer a altres joves JOOP.

  El programa està coordinat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i compta amb el finançament del Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

  Pujar