21 de novembre de 2019 21/11/19

Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig

Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig - (foto 2)
  Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig - (foto 3)

  Un any més, l'Ajuntament del Puig i l'empresa de serveis culturals Turiart s'uneixen per oferir al públic familiar, jove i turista la possibilitat de conèixer el municipi de la mà de personatges d'època.

  El públic es trasllada a diferents èpoques on a través de personatges vinculats amb la figura del monarca coneixerà la història que va configurar part de la identitat del poble valencià.

  Per a aquest estiu la ruta compta amb la presència especial de personatges femenins amb la finalitat de potenciar el paper de la dona en l'època medieval i treure-ho a la llum.

  A més, tal i com el títol indica, aquesta ruta està enfocada a treure el major partit als nostres sentits. A través de la música, les degustacions, la marxa i inusuals olors, el públic farà despertar tots els seus sentits convertint aquesta ruta en una proposta sensitivament accessible.

  La nova ruta turística es va estrenar el passat 25 de juny i es repetirà al llarg de tot l'estiu a les següents dates: 9 i 23 de juliol, 13, 27 d'agost, 24 i 8 d'octubre a les 12 hores.

  La visita arrenca a les escales de l'Església del Monestir de Santa Maria, a les 19 hores, amb una durada de 50 minuts.

  El cost és d'1 € per a tots els públics, excepte als menors de 3 anys que són gratis. La reserva prèvia és imprescindible i es realitza a través de Tourist Info El Puig: 961 95 90 29.

  ocultar
  Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig
  Pujar