24 de gener de 2020 24/1/20

Les diferents realitats de les dones, eix central del programa de la Setmana de la Dona

Les diferents realitats de les dones, eix central  del programa de la Setmana de la Dona - (foto 1)
  • La prestigiosa oncòloga Ana Lluch impartirà la xarrada "Avanços en el diagnòstic i el tractament del càncer de mama"

MÉS FOTOS
Les diferents realitats de les dones, eix central  del programa de la Setmana de la Dona - (foto 2)

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, El Puig ha dissenyat un complet programa d'activitats que tenen com a objectiu mostrar totes les dimensions de les dones. Enguany, els tallers se centraran en realitats especialment ignorades com són les de les dones majors i les dels països més pobres. La finalitat és conéixer la situació real de les dones i, a partir d'ací, promoure la igualtat efectiva entre ambdós sexes. Un objectiu que prendrà forma al Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats que, en este moment, està en fase d'elaboració.

Durant els dies de celebració hi haurà xarrades, lectura de manifest, berenar amb espectacle, tallers per a xiquets, xiquetes i majors i el relat d'excepció de la prestigiosa oncòloga Ana Lluch Hermández que parlarà dels avanços en el diagnòstic i el tractament del càncer de mama. La doctora compta amb l'alta distinció de la Generalitat Valenciana al mèrit científic.

"La programació va dirigida a tota la societat en general, menuts i majors, hòmens i dones, tots tenen cabuda perquè tots som part implicada en la consecució de la societat igualitària i de drets plens que anhelem", ha indicat la Regidora de Benestar Social Maite Sánchez.

Dirigida al públic juvenil, per primera vegada s'exposarà la xarrada "No em toques el whatsapp", que és el resultat d'un concurs realitzat per l'IVAJ, la finalitat del qual és transmetre els valors de convivència, educació i respecte davant d'actituds violentes que existixen encara hui en dia contra les dones, gran part d'elles adolescents.

L'exposició "Mirades de Dona", que s'inaugurarà el 9 de març, compta amb el traç de 13 dones de la comarca i l'espectacle que acompanyarà el tradicional berenar serà un teatre feminista a càrrec de Kancaneo Teatre.

La solidaritat també tindrà un lloc important i el dijous 9 de març es celebrarà la caminada solidària en què s'espera una gran participació. La recaptació serà a benefici de Caritas Parroquial i Creu Roja El Puig.

 

ocultar
Les diferents realitats de les dones, eix central del programa de la Setmana de la Dona
Pujar