elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut després d'assaltar una casa al Puig de Santa Maria i agredir als amos

Detingut després d'assaltar una casa al Puig de Santa Maria i agredir als amos
  • També està acusat de tràfic de drogues

Dins del Pla contra el robatori en habitatges, l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Puçol en el marc de l'operació “REQUETE20” ha detingut a un home per la seua presumpta implicació en els delictes de robatori amb violència en domicili i trafique de drogues al Puig de Santa Maria.

Des d'el mes de març passat, s'estava investigant un robatori amb violència en habitatge habitat en la localitat del Puig de Santa Maria.

Per part de la Guàrdia Civil es va establir un dispositiu encaminat a la identificació del responsable d'aquest fet.

Fruit d'aquestes investigacions per part dels agents i després de diversos mesos es va aconseguir estrènyer el cercle sobre una persona que a més es podria estar dedicant al tràfic de drogues.

Durant l'entrada i registre efectuat es va intervenir entre altres coses uns 150 gr. de cocaïna i tots els útils per a la seua manipulació, pesatge i venda, així com el televisor sostret amb violència. Finalitzat el registre, es va procedir a la detenció d'un home de 40 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en la seua modalitat de tràfic de drogues i robatori amb violència en habitatge habitat.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció n 2 de Massamagrell.

Pujar