25 de setembre de 2020 25/9/20

David Sarasol fotografia l’esperit de germanor i sacrifici del món de la pilota

David Sarasol fotografia l’esperit de germanor i sacrifici del món de la pilota - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  David Sarasol fotografia l’esperit de germanor i sacrifici del món de la pilota - (foto 2)

  David Sarasol porta més de deu anys fotografiant partides oficials de la Penya Pilotaris Amics del Puig i d'altres poblacions de l'entorn. Pel seu objectiu han desfilat els millors jugadors del moment i les partides més disputades i emocionants. En el marc del 50è aniversari del club ha triat, d'entre els milers d'instantànies arreplegades, aquelles que representen millor els valors de la pilota, per oferir-les en l'exposició «Mirades» que pot veure's al centre cultural La Marina entre el 19 i el 31 d'octubre.

  La inauguració va tindre lloc el passat dijous 19 d'octubre per vesprada, entre amics i aficionats del món de la pilota. David va mostrar el seu orgull per pertànyer a la Penya Pilotaris del Puig, un club que «amb més de 200 socis és un tot un referent en el món de la pilota i promou valors com el companyerisme, la cavallerositat, l'amistat i la bondat».

  L'artista va agrair «als companys» el material i elements que acompanyen l'exposició. A més de fotografies, els visitants poden contemplar cartells, samarretes, pilotes signades per jugadors emblemàtics i altres elements de la pilota pròpies d'un museu.

  David dedica l'exposició «a aquells que com el 'Coloniero' i d'altres que fa 50 anys van fundar el Club de Pilota del Puig, i hui veiem en les condicions que es troba gràcies a ells».

  Les instantànies mostrades són només una xicotet recull dels milers d'imatges que el fotògraf té de pràcticament totes les partides oficials celebrades al Puig i en altres municipis de l'entorn, ja que com apassionat d'aquest esport David també és un gran valedor del Museu de la Pilota Valenciana.

  En la seua al·locució final, va agrair a tots els que han fet possible aquesta exposició. "Amb gent com vosaltres dóna gust col·laborar".

  Pujar