4 de juliol de 2020 4/7/20

El consistori rep més de 60 mil euros per a fomentar l'ocupació

El consistori rep més de 60 mil euros per a fomentar l'ocupació - (foto 1)

  L’Ajuntament del Puig té en marxa diferents programes subvencionats pel SERVEF, en el marc del Programa d’Iniciativa Social en col·laboració amb les Corporacions Locals, i ha estat beneficiari de diverses subvencions, en tres línees d’actuacions.

  Pel que fa a les “Obres d’Interés General i Social”, l’Ajuntament ha contractat a 2 peons de jardineria i a 2 peons per al manteniment dels camins rurals, durant un període de poc més de 3 mesos. D’altra banda, els joves també han tingut protagonisme, ja que en la línia de “Contractació de persones joves desocupades”, s’han incorporat al consistori un tècnic per a l’àrea de joventut i un tècnic per a l’àrea de serveis socials, que mitjançant un contracte en pràctiques, estan recolzant els seus respectius departaments, durant un període de 6,5 mesos. Així mateix, la Corporació ha iniciat també un programa específic d’orientació laboral, a través del qual està atenent les persones desocupades de llarga durada, de manera individual i amb tallers grupals, per tal de millorar la seua ocupabilitat. Dos tècnics s’encarreguen d’aquesta important tasca fins a finals de juny.

  L’import final de la subvenció concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a l’Ajuntament del Puig de Santa Maria per a la totalitat dels serveis ha estat de 60.929,23 €.

   

   

  Pujar