elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puig demana contenció en les reunions familiars per a evitar restriccions de cara a Nadal

Puig demana contenció en les reunions familiars per a evitar restriccions de cara a Nadal
  • El president es mostra “preocupat” per l'augment dels contagis en la Comunitat Valenciana

L'augment dels contagis durant les últimes setmanes en la Comunitat Valenciana i la recent aparició de la variant ómicron han posat en alerta al Consell. De fet el president Ximo Puig ha assegurat que “la situació està controlada però estem preocupats perquè continuen augmentant els contagis”. 

Així, amb l'entrada en vigor del certificat covid el pròxim 4 de desembre, segons ha indicat Puig, el govern valencià confia a generar un “espai de corresponsabilitat entre empresaris i ciutadans” per a frenar la pandèmia.

No obstant això, el cap del Consell va més enllà i demana als valencians “assumir la corresponsabilitat” per a evitar més restriccions. Així, ha afirmat “no volem més restriccions però no estem en situació de normalitat i cal mantindre les precaucions” també en l'àmbit familiar amb l'arribada del Nadal, perquè segons Puig “si hem estat millor ha sigut per la corresponsabilitat de la ciutadania”.

Vacunació, màscara, distància i ventilació

Així mateix, Ximo Puig ha insistit a continuar amb l'ús de la màscara, la distància social i la ventilació, a més de la vacunació. “Aqueix és el procés a seguir amb la màxima corresponsabilitat”, ha afirmat, “a més d'acabar amb les bosses de negacionistes que dificulten la superació del virus”.

Pujar