elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pugen les temperatures aquest dilluns a València encara que el dimarts arriben les pluges

Pugen les temperatures aquest dilluns a València encara que el dimarts arriben les pluges
  • Podríem arribar als 23ºC a la capital del Túria i també farà més calor a Alacant i Castelló

La setmana arrenca a la Comunitat Valenciana amb un lleuger augment de les temperatures tot i que els matins seguiran sent més fresques del que és habitual. Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia, les temperatures arribaran aquest dilluns els 23ºC i el cel estarà clar.

Es preveu que les temperatures vagen en ascens amb mínimes de 6ºC a 9ºC en les tres capitals de província mentre que les màximes seran de 23ºC a València, 20ºC a Alacant i 19 a Castelló.

On notarem especialment la pujada dels termòmetres és en zones de València i d'Alacant. Pel que fa a el vent, bufarà més fort al litoral d'Alacant mentre que a la resta, serà variable fluix, amb brises a la vesprada al litoral.

Aquest augment de les temperatures serà puntual ja que, segons la predicció d'Aemet, els termòmetres baixaran fins 4ºC aquest dimarts i arribaran les pluges a l'interior de la Comunitat.

Així, en la primera meitat del dia, podrà ploure de manera feble i aïllada però a la tarda de dimarts s'esperen ruixats a l'interior, ocasionalment amb tempesta, sense descartar que afecten la resta de zones de forma més feble i dispersa a la fi del dia.

Dimecres podrà seguir plovent a l'interior i alguna pluja podria caure a la costa. S'espera que les tempestes tinguen més presència a l'interior de Castelló. Pel que fa a les temperatures, no s'esperen canvis, fins dijous, on pujaran les mínimes i arribaran les tempestes.

Pujar