30 d’octubre de 2020 30/10/20

Tallers gratuïts de desenvolupament personal i familiar per a mares i pares

Tallers gratuïts de desenvolupament personal i familiar per a mares i pares - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tallers gratuïts de desenvolupament personal i familiar per a mares i pares - (foto 2)
  Tallers gratuïts de desenvolupament personal i familiar per a mares i pares - (foto 3)

  Diferents centres educatius de Puçol acullen diversos cursos gratuïts de la Regidoria d'Educació per a mares i pares durant abril i maig. Les temàtiques a tractar se centren en els riscos d'internet i les xarxes socials, el desenvolupament personal i familiar, la relaxació i una ruta sobre els arbres del Parc Ribelles. L'únic taller que requerix inscripció és el programa de prevenció de la drogodependència en menors, en la Casa de Cultura.

  Del 10 al 13 d'abril, inscripcions en la web municipal per a assistir al taller sobre prevenció de l'addicció a les drogues. Els dies 17 i 24 d'abril, i 8 i 15 de maig, dimarts, es tracta de 10 a 12 hores en la Casa de Cultura les drogues, el paper de mares i pares, la prevenció familiar i la importància d'un clima d'afectivitat en casa.

  El dia 18 d'abril, dimecres, taller de relaxació en el col·legi Lluís Vives a les 17.30 hores amb l'objectiu de descobrir com calmar els nervis i la saturació que produïx la vida quotidiana. Les sessions també tenen lloc en els col·legis Bisbe Hervàs el dimecres 23 de maig a les 17 hores, Jaume I el dijous 24 a les 16 hores, en l'escola infantil La Milotxa el dimecres 30 a les 15.30 hores i en l'Escola Permanent d'Adults (EPA) el dijous 31 a les 15.30 hores. És necessari portar una tovalla o estoreta pròpia.

  El taller sobre riscos d'internet i les xarxes socials té lloc en els col·legis Jaume I el dimarts 24 d'abril a les 16 hores, Bisbe Hervàs el dimecres 25 a les 17 hores, Lluís Vives el dijous 26 a les 17.30 hores i Virgen al Pie de la Cruz el dimarts 15 de maig a les 15 hores. En ell, s'explica com actuar enfront dels perills a què s'exposen els xiquets en l'entorn digital.

  El divendres 27 d'abril, l'institut de Puçol realitza una visita al Parc Ribelles per a l'alumnat dels centres escolars de la localitat amb l'objectiu que descobrisquen les diferents espècies d'arbres que poden trobar en eixe espai. El diumenge 29, de 10 a 14 hores, visita oberta per a totes les famílies i veïns als quals els interesse assistir.

  El taller d'emocions es desenvolupa el dimecres 2 de maig a les 15.30 hores en l'escola infantil La Milotxa, el dilluns 7 a les 16 hores en el col·legi Jaume I, el dimarts 8 a les 18.30 hores en l'institut, el dimecres 9 a les 17.30 hores en el centre Lluís Vives i el dimecres 16 a les 17 hores en l'escola Bisbe Hervàs; on s'analitza la manera de gestionar els diferents rols i emocions dels integrants de la unitat familiar.

  Els dijous 3, 10 i 17 de maig es du a terme a les 18.30 hores en l'institut de Puçol el taller per a orientar respecte a com parlar perquè els fills adolescents escolten els seus pares. En ell es repassen les claus per a trobar una comunicació empàtica amb fills i filles.

  Pujar