21 de gener de 2021 21/1/21

The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària

The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària - (foto 2)
  The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària - (foto 3)
  The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària - (foto 4)
  The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària - (foto 5)

  El dijous 8 de juny, en La Barraca, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) va realitzar el sorteig dels deu xecs premiats amb cent euros cada u, sorteig que es va ajornar el cap de setmana anterior perquè la pluja va obligar a suspendre els actes de l'últim dia de la fira comercial Puçol DeMostra. Com a novetat, l'associació també va entregar per primera vegada un premi als estands que havien exposat i en esta ocasió va ser per a The Room Barber Shop, una curiosa combinació de perruqueria, caricatures i cerveses la recaptació de la qual va anar íntegrament per a Càritas.

  Ja sabem els deu guanyadors del sorteig de l'ACEP corresponent a la fira comercial d'enguany: María José Belda Rodrigo, María Teresa Bosch Farinós, Josefa Delfa Martín, Eva Claramunt García, Francisco Roig, María Zapata López, Carmen Giménez, Mireia Fernández Claramunt, Beatriz Alfaro Esteve i Manolo Chulvi Ballester.

  Però no han sigut els únics guardonats enguany en la fira, perquè també les xicotetes i mitjanes empreses expositores han optat a un premi, en este cas el reconeixement al muntatge d'estand i, a més, a la tasca solidària desenrotllada al llarg de Puçol DeMostra: The Room Barber Shop.

  Davall este nom tan sonor s'amaga la perruqueria de Poli García, el qual durant la fira va estar acompanyat de Jesús Sancho en les tasques de tall de cabell a deu euros i afaitat a cinc. A les vesprades, perquè l'oferta fóra completa, Jose de Fill Tatoo es va sumar amb les seues caricatures, també a deu euros. I per a facilitar l'espera a què s'apuntaven a les causes solidàries, el Pub Durango oferia cervesa a tots amb una tarifa plana: la voluntat.

  La recaptació de tot això ha sigut destinada a Càritas Puçol, per això a última hora del dijous es van sumar a l'entrega de premis el rector Vicente Gozálvez i altres representants de l'entitat, per a rebre la caixa amb la recaptació de mans de Poli i Jesús, els creadors del tall de cabell solidari en la fira.

  L'acte d'entrega de premis va comptar amb l'alcaldessa en funcions Lola Sánchez i el futur regidor de Comerç, Enric Esteve, junt amb una àmplia representació de la directiva d'ACEP.

   1 comentari
  Durango Puçol
  Durango Puçol
  15/06/2017 04:06
  correcció

  Bones, en primer lloc felicitar a thr room barbershop. Nomes volia corregir varies coses, el nom correcte dels tattoos es ZIlt Tatoo y el de Durango es Durango Cafe-bar, no pub. Moltes gracies

  Pujar