18 de setembre de 2020 18/9/20

La Residència de la Tercera Edat comparteix les seues vivències de 2017 amb membres de l'Ajuntament

La Residència de la Tercera Edat comparteix les seues vivències de 2017 amb membres de l'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Residència de la Tercera Edat comparteix les seues vivències de 2017 amb membres de l'Ajuntament - (foto 2)
  La Residència de la Tercera Edat comparteix les seues vivències de 2017 amb membres de l'Ajuntament - (foto 3)
  La Residència de la Tercera Edat comparteix les seues vivències de 2017 amb membres de l'Ajuntament - (foto 4)

  La Residència de la Tercera Edat de Puçol va rebre la visita de l'alcaldessa i un grup de regidors el passat 29 de desembre, moment en què es va aprofitar per a felicitar el Nadal i l'Any Nou als usuaris del centre en representació de la corporació municipal. Aquell matí, els presents van tindre ocasió de vore un resum fotogràfic de l'any 2017 ple de moments emocionants. La projecció va ser una de les moltes activitats que s'han organitzat en la residència durant aquestes dates.
  L'alcaldessa Lola Sánchez, en companyia dels regidors Mar Mazo, Ana Gómez, Enric Esteve i Xavier Alcácer, va desitjar els usuaris del centre «un feliç any nou» en nom de la corporació municipal: «Ens alegrem molt de vindre, encara que el temps no ens permeta fer-ho més».

  «Sabem que tenen molta cura amb vosaltres, i volem que sigueu molt feliços», va afegir. L'alcaldessa va expressar en nom de tots «que 2018 siga, si no igual que 2017, millor encara. Besos, vos volem».
  José, membre de la junta de representació d'usuaris, va donar les gràcies a la corporació municipal en nom dels seus membres. «Tots estem units ací», va agregar. Un aplaudiment del públic va acompanyar a les seues paraules.
  Altres usuaris es van alegrar de vore als visitants i els van desitjar un feliç any nou, a la qual cosa va seguir una nova onada d'aplaudiments. Alguns d'ells van comentar les activitats que realitzen, com les classes de pintures sobre llenç –els resultats de les quals estan exposats en el centre– o les classes d'anglés, amb les que estan «encantats, és una experiència agradable si tens interés».

  Lourdes Escribano, tècnica d'animació sociocultural (TASOC), va presentar el resum de fotos «dels moments més emocionants que hem viscut en la residència este 2017, com les festivitats; es tracta d'una mostra intensa d'emocions».
  Les últimes setmanes no hi ha hagut temps per a avorrir-se: el divendres 15 es va arreplegar el Betlem decoratiu elaborat per l'alumnat de Caxton College, mentre que els dies 18 i 19 es va dur a terme la decoració de la residència.
  Aqueix últim dia, dimarts, es va rebre la visita de Cáritas Interparroquial i, més tard, es va inaugurar l'exposició d'olis realitzats pels usuaris en les classes de pintura impartides per María Martínez, treballadora del centre. Per a acabar la jornada, l'alumnat del Centre de Dia Martínez Coll va acudir a la residència. «Es va tractar d'una activitat molt emotiva», va rememorar Lourdes.

  El dimecres 20 va haver-hi una reunió de participació d'usuaris en què van brindar al final i, el dijous 21, el cor de Caxton College va actuar a migdia. Segons va explicar la TASOC, «va ser un acte molt positiu».
  El divendres 22 va haver-hi un sorteig de regals i, el dissabte 23, es va realitzar la celebració eucarística, acompanyada dels Júniors; «l'activitat que més els agrada». El dimarts 26, van efectuar una eixida nadalenca i, després, va haver-hi una lectura i entrega de felicitacions elaborades per alumnat de Caxton College.

  L'endemà va tindre lloc un campionat esportiu i la projecció d'una pel·lícula nadalenca. El dijous 28, Josevi es va encarregar d'oferir una actuació musical, «una activitat molt divertida amb la que ho vam passar fenomenal», va assenyalar Lourdes. Després es va celebrar un aniversari, per la qual cosa «vam tindre un dia complet».

  D'aquesta manera, li va arribar el torn a la visita i el resum fotogràfic del divendres 29. El dimarts 2 de gener van continuar les activitats, amb una eixida d'any nou, i el dimecres 3 van jugar al «pasalapalabra» nadalenc. Així mateix, també van projectar una altra pel·lícula.

  El dijous 4 van realitzar l'activitat «La música és la pista» i, per a acabar la temporada, el divendres 5 llegiran la carta dels Reis Mags i berenaran tortell de reis. Així, els usuaris clausuraran la primera de moltes celebracions que tindran lloc enguany.

  Pujar