elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol invertirà 600 000 euros del IVACE per a millorar un dels seus polígons industrials

Puçol invertirà 600 000 euros del IVACE per a millorar un dels seus polígons industrials
  MÉS FOTOS
  Puçol invertirà 600 000 euros del IVACE per a millorar un dels seus polígons industrials - (foto 2)
  Puçol invertirà 600 000 euros del IVACE per a millorar un dels seus polígons industrials - (foto 3)

  L'Ajuntament de Puçol rebrà quasi sis-cents mil euros, per part de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), que emprarà en la millora del seu polígon industrial Camp Aníbal. La subvenció, concedida el passat 26 de juliol, ascendeix a 560 357 euros i és de caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019. Per la seua banda, el Consistori també aportarà 85 568 euros amb fons municipals.

  Respecte del polígon industrial Camp Aníbal, al com es destinaran els 645 916 euros, i en el qual es desenvoluparen les actuacions, cal destacar que, amb 28 anys d'existència, compta amb un perímetre de 445 000 de metres quadrats. L'objectiu principal del Consistori serà el de millorar les condicions de clavegueram, enllumenat, vials i senyalització, modernitzant aquest polígon per a impulsar-ho i aconseguir el 100 % de la seua ocupació.

  Una de les inversions més importants en aquesta zona industrial, que ascendeix als 241 789 euros estarà destinada a la reparació de la xarxa de clavegueram que en aquests moments es troba necessitada d'una actuació immediata en alguns punts per la deterioració que presenten algunes canalitzacions i canonades.

  «Aquesta subvenció del IVACE permetrà escometre amb major rapidesa una actuació necessària com és la reparació de la xarxa de clavegueram en el polígon, en la qual es treballa des del Consistori des de fa mesos» indica Ana Gómez, regidora d'Urbanisme.

  La segona inversió a destacar és la millora i modernització de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica, que comptara amb una partida de 211 974 euros, i que no solament permetrà disminuir la despesa en electricitat amb els nous sistemes led sinó que també serà una mesura en matèria de seguretat en permetre una millor il·luminació dels carrers i vials del polígon.

  Una altra de les actuacions a desenvolupar serà la millora de la xarxa viària, dotada amb una inversió de 186 147 euros, que consistirà en la renovació de l'asfaltat dels vials en pitjor estat del polígon. Uns vials que suporten una important densitat de tràfic i que tenen una capa de asfalt degradada en algunes zones, la qual cosa provoca una circulació desigual i incòmoda per als vehicles.

  Amb aquesta actuació es pretén millorar les condicions dels vials i amb açò la fluïdesa del tràfic a l'interior del polígon, així com l'arribada i eixida dels vehicles dels treballadors, clients i proveïdors, afavorint per tant l'activitat de les empreses instal·lades en ell.

  Finalment, la millora de senyalització viària dels carrers també tindrà una partida pressupostària de 6000 euros, que permetrà repintar tota la senyalització horitzontal i la col·locació de nova senyalització on siga necessària.

  «L'obtenció d'aquesta subvenció és una important ajuda per al consistori ja que tracta d'una quantitat econòmica significativa que permetrà desenvolupar actuacions de millora amb les quals s'ajudarà al polígon, a les empreses situades en el mateix, als treballadors i treballadores i al mateix poble» explica Lola Sánchez, alcaldessa de Puçol.

  Pujar