elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol ho té clar: juntes som més fortes

Puçol ho té clar: juntes som més fortes
  • Hui dilluns, 8 de març, un grup de dones de l'Agrupació de Penyes de Puçol han penjat al balcó de l'Ajuntament la pancarta que han elaborat per al 8M, amb el lema «Juntes som més fortes»

  • Encara que a Puçol no es realitzarà cap acte amb presència de veïns, sí que hi ha iniciatives per a recordar, des de casa, que hui és 8 de març, Dia Internacional de la Dona: la pancarta, el Punt Violeta i una exposició en les xares socials municipals

MÉS FOTOS
Puçol ho té clar: juntes som més fortes - (foto 2)
Puçol ho té clar: juntes som més fortes - (foto 3)
Puçol ho té clar: juntes som més fortes - (foto 4)

«No podem eixir al carrer, però el 8 de març cal fer-se visibles per qualsevol altre mitjà», apunten des de l'Agrupació de Penyes.

Tal dit tal fet. Moviment en les xarxes socials, missatges als balcons i també la pancarta elaborada per l'Agrupació de Penyes.

«En principi anàvem a col·locar-la en la rotonda d'entrada a la població, però parlarem amb l'alcaldessa i Paz ens va dir que, si volíem, podíem penjar-la al balcó de l'Ajuntament… i ací estem», conclouen les representants de les penyes.

La mateixa alcaldessa, Paz Carceller, i el regidor Paco Salavert també han tirat una mà per a col·locar la pancarta.

A més, durant el matí del dilluns 8 ha estat el Punt Violeta situat en la plaça 25 d'abril, un lloc cèntric i de pas continu de veïns, en el qual han repartit fullets, màscares i gels amb informació sobre el 8 de març.

Paral·lelament, en les xarxes socials És Puçol comença a distribuir-se la col·lecció de fotos Puçol dona la cara pel bon tracte, un projecte de l'Àrea de Benestar Social que cada dia de març exhibirà imatges i missatges de veïnes i veïns de Puçol. És el projecte estrela d'este 8M… encara que d'ell parlarem en un altre article.

Pujar