6 de juliol de 2020 6/7/20

Paco Enlaluna ompli la cafeteria de la Casa de Cultura amb el retorn de M&Ms al seu format tradicional

Paco Enlaluna ompli la cafeteria de la Casa de Cultura amb el retorn de M&Ms al seu format tradicional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paco Enlaluna ompli la cafeteria de la Casa de Cultura amb el retorn de M&Ms al seu format tradicional - (foto 2)
  Paco Enlaluna ompli la cafeteria de la Casa de Cultura amb el retorn de M&Ms al seu format tradicional - (foto 3)
  Paco Enlaluna ompli la cafeteria de la Casa de Cultura amb el retorn de M&Ms al seu format tradicional - (foto 4)

  El divendres 17 de maig, Paco Enlaluna omplia la cafeteria de la Casa de Cultura amb un espectacle musical basat en la improvisació, la participació del públic i l'humor, sobretot l'humor.

  Amb la col·laboració inestimable del públic —que va proposar artistes per a imitar, lletres de cançons i fins i tot María José va eixir a actuar en directe amb Paco—, va aconseguir que l'hora i mitja d'actuació passara amb rapidesa, però resultara per a alguns inoblidable.

  L'èxit d'aquesta proposta retorna M&Ms, Música i Monòlegs, al format original, el que ha vingut exhibint durant l'última dècada, atés que la primera jornada d'esta edició, celebrada dissabte passat 10 de maig, va comptar amb un clàssic d'aquest esdeveniment, Oscar Tramoyeres, però en un entorn més convencional: la sala d'actes i amb el pagament d'entrada.

  Les dues pròximes sessions repetiran la fórmula mixta: el 24 de maig, Carola Maldonado, gratis, en la cafeteria; i el divendres 31, Raúl Antón en la sala d'actes, previ pagament de 5 euros.

  De moment, anotem el bon sabor de boca que ha deixat Paco Enlaluna amb la seua música, el seu domini dels samplers gravats en directe, la seua habilitat per a ficar-se el públic en la butxaca i el seu sentit del ritme… tot això acompanyat d'un sopar i alguna beguda durant l'actuació.

  Un entorn ideal per a gaudir d'aquest tipus d'actuacions «no convencionals» que ha sigut sempre la base de M&Ms: una programació alternativa a l'habitual de la Casa de Cultura.

  Pujar