elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol

Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol
  MÉS FOTOS
  Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol - (foto 2)
  Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol - (foto 3)
  Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol - (foto 4)
  Oberts i desinfectats els 25 parcs infantils de Puçol - (foto 5)

  L'arribada de la fase 3 a la Comunitat Valenciana ha permés reobrir els parcs infantils, tancats des de la declaració de l'estat d'alarma el 14 de març. Tota una alegria per als xiquets! Però no sense abans realitzar una labor de desinfecció a càrrec de la Brigada d'Obres i Serveis, que preveu deixar llestos els 25 parcs de Puçol i la platja durant el matí del 18 de juny.

  La Brigada d'Obres i Serveis de Puçol ha desinfectat durant el 18 de juny els 25 parcs infantils repartits en el municipi i la platja de Puçol, tota una mesura d'alleujament per als més xicotets que arriba després de tres mesos de tancament.

  Per a això, s'ha utilitzat una dissolució d'aigua i lleixiu al 2%, una concentració segura per a humans i animals que es ruixa  sobre possibles focus d'infecció: gronxadors, bancs, tobogans i altres superfícies de contacte, inclosos els sòls de goma dels parcs.

  Esta mesura de neteja a càrrec de la Brigada Municipal s'ha reforçat amb la col·locació de cartelleria informativa en cada parc infantil, orientada al compliment de les normes de seguretat per a minimitzar el risc de contagi:

  Limitació de l'aforament, ús de màscara (quan no es puga mantindre la distància de seguretat de 1’5 metres) i cuidar la higiene dels xiquets.

  Ja es poden utilitzar tots aquells parcs que no estan precintats.

  Pujar