31 de març de 2020 31/3/20

Natalia Miclea, premi a l'excel·lència pel seu expedient acadèmic

Natalia Miclea, premi a l'excel·lència pel seu expedient acadèmic - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Natalia Miclea, premi a l'excel·lència pel seu expedient acadèmic - (foto 2)
  Natalia Miclea, premi a l'excel·lència pel seu expedient acadèmic - (foto 3)

  Natalia Miclea Ilina, alumna de l'institut de Puçol, va rebre el dimecres 21 de febrer el premi a l'excel·lència acadèmica Garcés Durà per tindre les millors qualificacions de 4t d'ESO en el curs 2016-2017. El guardó té com a objectiu potenciar i exalçar l'excel·lència acadèmica, així com donar reconeixement públic als mèrits basats en l'esforç i esperit de superació en l'àmbit educatiu del municipi.

  La família Garcés Durá, la Societat Espanyola d'Assistència Sociosanitària (SEAS), l'Institut d'Educació Secundària i l'Ajuntament de Puçol col·laboren novament en l'organització dels premis Garcés Durà, establits en 2010. En esta ocasió, es va entregar el guardó a l'estudiant Natalia Miclea Ilina, que va obtenir un 10 en totes les assignatures durant el curs passat. A més, també se li ha concedit el premi extraordinari de Secundària de la Conselleria.

  L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, acompanyada de la regidora d'Educació Mery Cortell, va introduir l'acte en presentar els premis. Estrella Durà, presidenta de la fundació SEAS, va animar especialment a les alumnes a esforçar-se en els seus estudis.

  Jordi Garcés, catedràtic de la Universitat de València i Fill Predilecte de la Vila de Puçol, va motivar l'alumnat present a buscar l'excel·lència en totes les facetes de la vida, no sols l'acadèmica, i a internacionalitzar el seu procés d'aprenentatge. Estrella Garcés, filla de Jordi i Estrella, va parlar de la importància de les decisions que es prenen i les seues conseqüències.

  El guardó també suposa una beca econòmica de 700 euros. Natalia, l'alumna que el va rebre, va agrair el premi davant dels seus pares i estudiants de 4t d'ESO que van assistir a l'acte. Entre l'alumnat es troba la persona que obtindrà esta condecoració el curs que ve.

  Pujar