27 de gener de 2020 27/1/20

Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla

Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla - (foto 2)
  Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla - (foto 3)
  Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla - (foto 4)

  La Casa de Cultura va ser l'escenari de la presentació de la falla Molí de Vent, dissabte passat 27 de gener. L'acte va servir per a conéixer els nous presidents i falleres majors, a més de retre homenatge els orfebres, que són els encarregats de realitzar els guarniments i la pinta de les falleres. En representació d'este gremi, va estar present Miguel Ángel Bertomeu.

  Els dos presidents ixents (Sergio Moreno i Alejandro Garceso), junt amb les dos falleres majors del passat any (Yasmina Corachán i Aitana Moreno), van ser els encarregats de rebre als components de la falla d'enguany, amb menció especial a què seran representants de Molí de Vent enguany: Jesús Castelló (president), Maribel Romero (fallera major), Alejandro Garceso (que repetix com a president infantil) i Ariadna Manjón Olmedo (fallera major infantil).

  Sobre l'escenari, una gran joia servia de decorat a la desfilada dels components de la falla i, al mateix temps, un actor representava en uns dels cantons el treball diari de l'orfebre.

  Després de la presentació oficial va haver-hi sopar i festa reservades als components de la falla.

  Pujar