6 d’agost de 2020 6/8/20

Millores d'accessibilitat a la Casa de Cultura

Millores d'accessibilitat a la Casa de Cultura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Millores d'accessibilitat a la Casa de Cultura - (foto 2)
  Millores d'accessibilitat a la Casa de Cultura - (foto 3)
  Millores d'accessibilitat a la Casa de Cultura - (foto 4)

  Durant els mesos d'octubre i novembre s'estan realitzant obres en el saló d'actes de la Casa de Cultura per a millorar l'accessibilitat, tant al pati de butaques com als serveis, adaptant-se a la normativa legal existent. A més es canviaran les portes d'accés a l'escenari i el teló, per a substituir-los per uns resistents al foc.

  La primera fase ha consistit a alçar el sòl uns 20 centímetres en la zona enfront de l'escenari, perquè estiga a l'altura de l'accés als banys, eliminant el desnivell existent anteriorment. Paral·lelament, s'ha construït un lavabo per a minusvàlids i s'ha canviat part del mobiliari dels altres dos serveis: urinaris, il·luminació, xapat i lavabos.

  «Al pati de butaques s'ha eliminat la primera fila per a convertir-la en la zona d'accés a persones amb mobilitat reduïda», apunta la regidora Mery Cortell. «En eixa fila s'han habilitat quatre espais per a persones  amb cadires de rodes i quatre seients al costat d'aquests espais, destinats a  els acompanyants».

  Una vegada finalitzat el treball en la primera fila i els serveis, la segona fase consisteix a renovar les cortines del saló d'actes, tant el teló de boca com les dels lavabos, accés i eixida d'emergències.

  Pujar