26 de setembre de 2020 26/9/20

L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia!

L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia! - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia! - (foto 2)
  L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia! - (foto 3)
  L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia! - (foto 4)

  L'Escola de Pasqua de 2018 té lloc en el col·legi Bisbe Hervàs de Puçol durant els matins dels dies 3, 4, 5 i 6 d'abril. En total, 108 escolars de cursos d'infantil i primària s'han unit a la proposta, que compta amb jocs relacionats amb estes dates, manualitats, un taller de cuina i l'espectacle d'un mag. Tot això, sota l'atenta mirada d'11 monitors.

  L'alumnat està compost per 58 estudiants de cursos d'infantil i altres 50 de primària. En tot moment, els xiquets i xiquetes es troben sota la supervisió dels 11 monitors del Grup Tot i Olga Ortega, la coordinadora de l'Escola de Pasqua.

  El dimarts 3 d'abril, la presa de contacte de l'alumnat amb el grup d'educadors, està dedicat als jocs de Pasqua. El dimecres 4 se centra en les manualitats pasqüeres.

  El taller de cuina del dijous 5 consistix en l'elaboració de llesques amb ou; a més, els mateixos participants fan les seues gorres i davantals. Per a acabar, l'actuació d'un mag clausura la setmana durant tot el matí del divendres.

  «El taller de cuina i l'espectacle final en el lloc on se celebra l'Escola van ser les novetats més valorades per xiquets i adults en anteriors propostes», apunta Mar Mazo, regidora de Benestar Social, al referir-se a la continuïtat d'eixes activitats en la present edició.

  De 9 a 13.30 hores, fins al divendres 6 d'abril, se celebra l'Escola de Pasqua en el col·legi Bisbe Hervàs.

  Pujar