elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola d’Estiu municipal conclou amb una gran festa

L’Escola d’Estiu municipal conclou amb una gran festa
  MÉS FOTOS
  L’Escola d’Estiu municipal conclou amb una gran festa - (foto 2)

  Durant este mes de juliol, 305 xiquets i xiquetes de Puçol han pogut gaudir de matins carregats d’activitats i excursions, a més de serveis addicionals de menjador i d’escola matinera que ha permés fer possible la conciliació a centenars de pares.

  Els col·legis Lluís Vives i la Milotxa han sigut els llocs escollits enguany per les seues excel·lents instal·lacions tant lectives com esportives. Este servei subvencionat per l’Ajuntament de Puçol ha permés a alumnes de molt divers bagatge gaudir de temps de germanor en un entorn segur perquè es desenvolupen per a arribar a les seues màximes capacitats.

  Per al regidor de Benestar Social, José Maria Esteve «l’Escola d’Estiu ha sigut tot un èxit. La majoria de xiquets han repetit d’altres anys. L’any vinent continuarem amb les escoles, també amb l’escola matinera i el menjador, al igual que continuarem amb l’escola de Pasqua i la de Nadal. Esta iniciativa és fonamental per a ajudar a la conciliació en els mesos d’estiu».

  Xiquets d’edats entre 3 i 12 anys (des del primer cicle de l’escola infantil fins a l’últim de primària) han descobert mitjançant activitats englobades dins de setmanes temàtiques, assumptes de vital importància per a la vida adulta com l’alimentació, l’esport, l’art o el medi ambient.

  També les excursions van reforçar la importància d’estes àrees, en les què la implicació de totes les institucions locals van fer que sigueren un èxit. Segons Olga, la coordinadora de primària «L’Ajuntament ens ha facilitat tot allò que hem demanat, com l’accés a la Residència d’Ancians i la coordinació amb la Policia Local per a l’excursió a la platja en bici».

  Activitats com les eixides al parc aquàtic Segóbriga a Sogorb, al Salt de la Nòvia a Navaixes. També tallers, teatre, playback i coreografies, piscina, jocs esportius, tradicionals, sensorials o cooperatius. Són només algunes de les desenes d’activitats de les què els menuts puçolencs han pogut gaudir.

  Tot este treball no haguera sigut possible sense les monitores que han vetlat pelsenars de xiquets. Per a Cristina, coordinadora d’infantil «les monitores  tenen l’energia de la joventut, però tot i així tenien ja l’experiència d’haver treballat ací l’any passat. També la majoria dels xiquets han repetit enguany. S’estan fent les coses molt bé».

  Pujar