25 de gener de 2020 25/1/20

L'Aula d'estudi de l'Espai Jove amplia el seu horari per a afrontar els exàmens finals

L'Aula d'estudi de l'Espai Jove amplia el seu horari per a afrontar els exàmens finals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Aula d'estudi de l'Espai Jove amplia el seu horari per a afrontar els exàmens finals - (foto 2)
  L'Aula d'estudi de l'Espai Jove amplia el seu horari per a afrontar els exàmens finals - (foto 3)

  Des del 5 de maig, en l'època dels exàmens finals, l'Aula d'estudi de l'Espai Jove roman oberta de 15 a 21.45 hores de dilluns a divendres i, els dissabtes, de 9 a 14 hores. A partir de juny, manté l'horari del cap de setmana però, entre setmana, ho amplia, de manera que és possible accedir a ella des de les 3 de la vesprada fins a la 1 de la matinada. L'alumnat interessat també té l'opció de reservar un espai per a realitzar treballs en grup.

  L'Aula d'estudi de l'Espai Jove és un servei actiu al llarg del curs, de dilluns a divendres a la vesprada, encara que al maig i juny amplia el seu horari. Tots dos mesos obri els dissabtes de 9 a 14 hores; al maig, permet l'accés de dilluns a divendres de 15 a 21.45 hores i, al juny, amplia la clausura entre setmana fins a la 1 de la matinada.

  Així mateix, dóna l'opció de reservar un espai per a treballar en grup en trucar al telèfon 678 780 058; on local on poder parlar i preparar projectes que exigixen col·laboració.

  Aquesta és l'oferta de l'Espai Jove. A més, cal recordar que en la Casa de Cultura no solament hi ha una biblioteca sinó també sales d'estudi adequades per a l'horari matinal. Això permet passar nombroses hores estudiant amb un xicotet canvi d'ambient al migdia, una manera d'aprofitar per a descansar i menjar alguna cosa.

  La recta final del curs acadèmic està a prop, i l'alumnat de Puçol disposa d'espais en els quals preparar adequadament els seus exàmens.

  Pujar