27 de gener de 2020 27/1/20

L'atleta Puri Ferreros es proclama com a campiona autonòmica promesa en 3.000 metres llisos

L'atleta Puri Ferreros es proclama com a campiona autonòmica promesa en 3.000 metres llisos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'atleta Puri Ferreros es proclama com a campiona autonòmica promesa en 3.000 metres llisos - (foto 2)

  El dissabte 23 de juny, en les pistes d'atletisme de l'Estadi del Túria, es va celebrar el campionat autonòmic promesa, que engloba als atletes nascuts en els anys 96, 97 i 98, on els millors esportistes d'esta categoria van competir en totes les proves del calendari atlètic. Puri Ferreros Gómez es va proclamar campiona autonòmica promesa en la prova de 3.000 metres llisos femení amb un temps de 12’ 09”, la seua millor marca fins ara.

  L'esportista Puri Ferreros Gómez va realitzar la millor carrera en pista fins ara i va remuntar de forma intel·ligent als seus rivals fins a fer-se amb el primer lloc. L'objectiu que ens havíem fixat era estar en 12’ justos, però va bufar un vent amb ratxes fortes que van impedir que la marca isquera; malgrat tot, es va véncer.

  D'esta manera, després d'una lesió que li va impedir competir en pista coberta, la jove ha fet doblet amb una medalla provincial en 1.500 i amb el títol de 3.000 metres llisos… a més de totes les carreres populars en les quals no es baixa del tercer lloc.

  Per la seua part, l'altre representant del club, Iván Juárez García va estar a punt d'aconseguir la medalla de bronze en salt de longitud i va acabar en quarta posició. La seua marca va millorar en 10 centímetres, ja que va saltar 5 metres 62.

  Es va tractar d'on concurs caracteritzat pels problemes dels atletes a l'hora de saltar a causa de les fortes ratxes de vent amb velocitats superiors als quatre metres per segon, així que enhorabona als dos per esta magnífica actuació.

  Pujar