20 de setembre de 2019 20/9/19

L'Ajuntament vol conscienciar que «Puçol és la teua casa»

L'Ajuntament vol conscienciar que «Puçol és la teua casa» - (foto 1)
  • L'Ajuntament inicia una campanya per a conscienciar de la importància de mantindre Puçol net. Amb este objectiu, el consistori llançarà una campanya informant els ciutadans del procediment per a desfer-se dels mobles i trastos vells

MÉS FOTOS
L'Ajuntament vol conscienciar que «Puçol és la teua casa» - (foto 2)
L'Ajuntament vol conscienciar que «Puçol és la teua casa» - (foto 3)

L'Ajuntament de Puçol  ha iniciat una campanya per a conscienciar que s'ha de conservar el poble net en benefici de tots. Es col·locaran pòsters informatius en mupis localitzats en llocs de pas, en pràcticament tots els barris, amb la finalitat que esta informació arribe al màxim nombre possible de veïns. La campanya es difondrà també en xarxes socials, Notícies de Puçol  i en el Whatsapp municipal.

L'objectiu de la campanya és conscienciar del procediment a seguir perquè els trastos vells o trencats estiguen el menor temps possible en la via pública.

· Primer: si vosté té trastos que tirar, ha de telefonar  al 961 421 303 en l'horari habitual d'atenció de l'Ajuntament fins a les 12 del migdia del divendres.

· Segon: el diumenge a la nit és el moment per a deixar  allò del que volem desfer-nos

· Tercer: el dilluns al matí el camió de la Mancomunitat passarà únicament pels llocs que s'hagen sol·licitat.

Si vosté no pot esperar al diumenge, sempre té la possibilitat de portar els estris a l'ecoparc  en l'horari habitual, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores, en l'Avinguda del Progrés del Polígon Industrial Camp Aníbal.

L'incompliment del procediment establit, pot comportar sancions que poden ser des de 300 a 600 euros.

Si és important mantindre la nostra casa neta i ordenada, no podem oblidar que Puçol és també la casa de tots.

Per a l'alcaldessa, Paz Carceller un dels seus objectius d'aquesta legislatura «és que Puçol siga un poble net i que els veïns es consciencien que és cosa de tots. De la mateixa manera que cuidem i netegem la nostra casa hem de cuidar el nostre entorn i ser respectuosos. No s'ha de tirar trastos quan un vullga sinó quan s'estableix per a poder prestar el servei adequadament i no donar una imatge d'abandó. Puçol és la nostra casa i hem de cuidar-la i mantindre-la neta».

ocultar
L'Ajuntament vol conscienciar que «Puçol és la teua casa»
Pujar