20 de gener de 2021 20/1/21

Les festes de la platja de Puçol es podran gaudir a partir del 13 d'agost

Les festes de la platja de Puçol es podran gaudir a partir del 13 d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes de la platja de Puçol es podran gaudir a partir del 13 d'agost - (foto 2)
  Les festes de la platja de Puçol es podran gaudir a partir del 13 d'agost - (foto 3)
  Les festes de la platja de Puçol es podran gaudir a partir del 13 d'agost - (foto 4)

  El 13 d'agost es dóna començament a les festes de la platja de Puçol amb una batucada en la plaça Rosa dels Vents. La Falla Camí la Mar ha sigut l'encarregada d'organitzar una programació pensada per a tota la família. 

  El dilluns 13, aquells que s'acosten a la plaça Rosa dels Vents podran gaudir d'una  batucada a les 18.30 hores i els més xicotets estaran entretinguts en la festa infantil amb el mag Vladimir a les 19.30 hores. A la nit seguirà la festa i és que en la mateixa plaça  podran trobar la discomòbil a partir de les 23.30 hores.

  El dia 14, en la plaça Rosa dels Vents, s'organitza el sopar solidari en col·laboració amb la Falla Camí la Mar, les inscripcions de la qual estan obertes fins al dimarts 14 d'agost a les 14 hores o fins que es completen les places, aquells que vulguen apuntar-se hauran de fer-ho a l'Ajuntament o en la Tourist Info. El preu del sopar serà d'1 euro per persona. L'Ajuntament s'encarrega a posar les taules i les cadires. Després del sopar, la festa s'allarga per a aquells que vulguen amb un ball amb discomòbil.

  L'últim dia de festes és el dimecres 15: a la vesprada amb un castell aquàtic al parc principal de la platja a les 18 hores. A la nit seguirà la diversió a les 23.30 amb el correfoc en el passeig marítim des de la plaça Senill fins a Rosa dels Vents i finalitzaran amb una discomòbil en la plaça Rosa dels Vents.

  Amparo Domenech, una de les organitzadores de la Falla Camí la Mar diu «comptem i esperem que la gent de la platja i els càmpings participen en les activitats. Son unes festes fetes per al gaudi de tot el món, que es divertisquen en els tres dies de festa juntament amb els actes organitzats per l'Ajuntament».

  Pujar