1 de juny de 2020 1/6/20

Dues sessions del Club de Lectura al noviembre

Dues sessions del Club de Lectura al noviembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dues sessions del Club de Lectura al noviembre - (foto 2)
  Dues sessions del Club de Lectura al noviembre - (foto 3)
  Dues sessions del Club de Lectura al noviembre - (foto 4)
  Dues sessions del Club de Lectura al noviembre - (foto 5)

  D'una forma silenciosa, però constant, el Club de Lectura continua organitzant sessions a la Biblioteca Municipal situada a la Casa de Cultura. Per al mes de novembre, Ray Bradbury i Joyce Carol Oates són els autors triats pels participants per a llegir un llibre seu i debatre en grup un divendres a la vesprada. Una forma gratuïta de potenciar l'amor pels llibres a la qual estan convidats tots els veïns que vulguen participar.

  Encara que l'habitual és una sessió al mes, novembre ofereix dues propostes molt diferents entre si. El divendres 9, a les 20.30 hores, un clàssic del qual tothom ha sentit parlar encara que no tots l'han llegit: Fahrenheit 451, de Ray Bradbury, una obra publicada en 1953 que ha sigut portada al cinema i a la televisió en diverses ocasions i que ens parla d'un futur que hui no ha de semblar-nos tan proper a la ciència-ficció.

  Per part seua, el 30 de novembre l'obra triada és Una bella donzella, de l'escriptora nord-americana Joyce Carol Oates: una actualització del tema de Lolita, publicada en 2011, per una autora que en alguns cercles consideren candidata al Nobel en els últims anys.

  Pujar