21 de gener de 2021 21/1/21

El dimarts 27 la Volta a Espanya travessa Puçol

El dimarts 27 la Volta a Espanya travessa Puçol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El dimarts 27 la Volta a Espanya travessa Puçol - (foto 2)
  El dimarts 27 la Volta a Espanya travessa Puçol - (foto 3)

  L'alcaldessa, Paz Carceller, es reuní amb Fernando Escartín, guardonat ciclista veterà que ara és Director Tècnic de la Volta i l'Intendent Cap de la Policia Local, Vicente Giménez, per a establir els paràmetres i preparatius del pas del final de l'etapa 4 de la Volta Ciclista a Espanya, des de Cullera fins a El Puig.

  La part més complexa de la Volta al seu pas per Puçol serà al principi, en el gir tancat del camí Fondo amb el carrer Nicolás Factor. Els ciclistes prosseguiran per el camí Rogeres, el Caminàs i conclouran el seu pas per la carretera a Barcelona en direcció a El Puig.  Des de les 16.22 del dimarts 27 d'agost circularà una caravana pel recorregut esperant que una hora després passe el cap de carrera.

  En esta volta ciclista la Comunitat Valenciana tindrà un especial protagonisme, ja que 7 etapes la recorreran, de les quals 5 transcorren íntegrament per terres valencianes. Esta quarta etapa també passa per Favara, Llaurí, Corbera, Alzira, Algemesí, Almussafes, Benifaió, Alfarp, Llombai, Catadau, Montroi, Real, Montserrat, Xest, Vilamarxant, Riba-roja, l'Eliana, Sant  Antoni de Benaixeve, Bétera, Nàquera, Serra, Torres-Torres , Quart de les Valls,  Benevites, Faura, Canet  i Sagunt.

  Segons Fernando Escartín, esta «etapa és de perfil pla, passarà pel port de tercera categoria de l’Oronet. Per als esprintadors no suposarà un obstacle infranquejable ja que es corona el seu cim a 45 Km del final i, per tant, tindran temps per a recuperar i preparar una arribada massiva».

  El director de la Volta, Javier Guillén, en el seu moment va destacar que el recorregut valencià és «atractiu esportivament, però també compleix les expectatives turístiques dels municipis, amb tres hores de televisió en directe fent arribar les imatges dels pobles valencians a milió i mig d'espectadors a Espanya i 400 milions a tot el món».

  La Policia Local ja prepara un operatiu per a reduir l'afectació al trànsit de vianants i vehicles al mínim indispensable. Així i tot, des de l'Ajuntament recorden als veïns que el recorregut pel nucli urbà és molt atractiu en televisió però requereix de la paciència i col·laboració veïnal.

  Pujar