elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els dies 9 i 10 de juny, no et perdes les activitats de la fira de comerç de Puçol

Els dies 9 i 10 de juny, no et perdes les activitats de la fira de comerç de Puçol
  MÉS FOTOS
  Els dies 9 i 10 de juny, no et perdes les activitats de la fira de comerç de Puçol - (foto 2)
  Els dies 9 i 10 de juny, no et perdes les activitats de la fira de comerç de Puçol - (foto 3)
  Els dies 9 i 10 de juny, no et perdes les activitats de la fira de comerç de Puçol - (foto 4)

  La fira comercial Puçol DeMostra ja té programació per als dies 9 i 10 de juny, després que les fortes pluges obligaren l'Ajuntament i a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) a suspendre els actes previstos el cap de setmana anterior. En les noves dates, es coneixerà als guanyadors dels diferents sortejos, es podran consultar les ofertes dels comerços locals i es gaudirà de les noves activitats d'animació en l'avinguda Mancomunitat.

  El dissabte 9 de juny, a partir de les 11 hores, és possible accedir als estands i els inflables. A les 11.15 hores, el públic pot participar en una classe de zumba i pilates a càrrec de Zen Kodama.

  Per a les 12 hores, Espai Muntifuncional Trespol ha preparat una visita molt especial, ja que els xiquets i xiquetes es poden fer fotos amb Peppa Pig. A les 12.15 hores, Imajocs organitza un pintacares infantil. El Grup de Gimnàstica Rítmica Puçol realitza una exhibició a les 12.30 hores.

  A la vesprada, a les 17.45 hores, hi ha jocs en família Peketribu a càrrec d'Imajocs . A les 18 hores, inflables; i, a les 18.30 hores, l'acadèmia de ball En Moviment prepara exhibicions de danses urbanes com funky, hip-hop, street dance i comercial dance.

  A les 19.30 hores, es realitza el sorteig del concurs infantil Coneixes el teu poble? El Grup de Danses de Puçol oferix danses regionals a les 20 hores i, a les 22.30 hores, es tanquen els expositors amb l'excepció dels d'hostaleria.

  El diumenge, dia 10, s'obrin de nou els estands i s'habilitan els inflables a les 11 del matí. A les 11.30 hores, visita d'Hulk per a fer-se fotos amb els xiquets i xiquetes, a càrrec d'Espai Muntifuncional Trespol. Al migdia, exhibició de karate per part de Zen Kodama i mostra de spinning. El pintacares infantil d'Imajocs té lloc a les 12.15 hores.

  A les 18 hores s'obrin els inflables i, a les 18.30 hores, actua Willy Mago amb màgia còmica per a tota la família. A les 20 hores, ACEP sorteja 1.000 euros en xecs regal i, a les 21 hores, es clausura la fira.

  Recorda que, per qualsevol compra realitzada en els comerços d'ACEP durant les dues setmanes anteriors a la fira de comerç, rebràs bitllets per a participar en el sorteig que serà necessari depositar en l'urna de l'estand de l'associació. No t'ho perdes, el comerç local està pròxim a tu!

  Pujar