29 de gener de 2020 29/1/20

El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior

El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior - (foto 2)
  El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior - (foto 3)
  El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior - (foto 4)

  El Club Futbol Sala Puçol continua creixent i collint èxits. Esta temporada ha tingut 14 equips competint, inclòs l'equip femení, que ha quedat subcampió en jocs esportius. El cadet A va aconseguir ser campió en la seua lliga i un dels nostres tres benjamins, el benjamí B, va ser obsequiat amb el premi a l'esportivitat. L'equip sènior, després de molts esforços, ha aconseguit ascendir a tercera divisió.

  Sense dubte, el triomfador d'esta temporada, i sense menysprear a ningú, ha sigut el primer equip, l'equip sènior. Els seus membres porten ja diversos anys jugant en categoria preferent i l'any passat, després d'una temporada un pèl irregular, van estar a un pas de l'ascens a tercera.

  Este fet els va motivar a lluitar per a fer-ho possible enguany i, després de molts esforços, van aconseguir ser subcampions de lliga, campions de copa...i el tan anhelat ascens a tercera divisió. El 90% de la composició de l'equip està format per jugadors de la pedrera; és més, quatre d'ells porten amb nosaltres des dels cinc anys, una cosa que ens omple d'orgull, ja que veiem com el treball de tants anys va donant el seu fruit.

  Pujar
  #}