elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Clara Izquierdo, per fi en el Campionat d'Espanya juvenil a Tarragona

Clara Izquierdo, per fi en el Campionat d'Espanya juvenil a Tarragona
  MÉS FOTOS
  Clara Izquierdo, per fi en el Campionat d'Espanya juvenil a Tarragona - (foto 2)
  Clara Izquierdo, per fi en el Campionat d'Espanya juvenil a Tarragona - (foto 3)

  Els dies 17 i 18 d'octubre, el Club d'Atletisme Puçol va estar representat en el Campionat d'Espanya d'atletisme juvenil d'elit, a Tarragona. La protagonista local va ser l'atleta de 400 metres llisos Clara Izquierdo Daudén, que aconseguia estar present en un nacional en la seua prova favorita: una prova per la qual ha estat barallant durant els últims 3 anys.

  No va tindre sort quant al moment i la data d'este, ja que durant els 10 dies previs al campionat arrossegava problemes físics que a qualsevol altre atleta li hagueren aconsellat no acudir, però la seua il·lusió per competir va ser més forta que el que la raó dictava.

  Així que allí que estava Clara, no en el seu millor moment, però sí per a donar un exemple de força, superació i pundonor… el que li va permetre ficar-se en les semifinals.

  Evidentment, no va poder millorar la seua marca, però sí que va estar prop d'ella amb un temps de 1'02''67. Una gran marca per al que la prudència aconsellava.

  Per tant, contenta amb l'experiència i a esperar que el pròxim campionat la sort estiga del seu costat quant a condicions físiques es referix.

  Ara ja està entre les millors d'Espanya en 400 metres llisos.

  Enhorabona, Clara!

  Pujar