20 de gener de 2020 20/1/20

Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol

Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol - (foto 2)
  Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol - (foto 3)

  La Penya Valencianista de Puçol, junt amb l'Agrupació  de Penyes Valencianistes, està posant en marxa un servei perquè els aficionats i aficionades municipals al València CF puguen anar en bus a l'estadi de Mestalla durant els 19 partits de lliga. Existix l'opció de comprar un bo de 60 euros, que és transferible, o anar a partits solts per 5 euros. Per a dur a terme la iniciativa, necessiten fer un mínim de 35 bons. Aprofita esta oportunitat!

  «Cada vegada és més complicat aparcar, travessar el trànsit… per això, anar tots amb autobús, a més de ser un servei còmode i barat, et deixa i recull al costat de l'estadi i és ecològicament beneficiós», afirma Juan Sebastiá, president de la Penya Valencianista Puçol. «Creiem que hi ha suficients abonats i aficionats al poble perquè esta iniciativa tinga èxit, però necessitem que tinga la difusió més gran possible».

  El bonobús té un preu de 60 euros, per la qual cosa «el partit ix a 3,15 euros i et garantix una plaça en el bus per a tots els partits de lliga. El bo és transferible, per la qual cosa li’l pots deixar a qui vulgues. Per la compra d'un bonobús, la penya regalarà una samarreta».

  Anar a un partit solt costarà 5 euros. «Habilitarem un telèfon en el qual es podrà reservar plaça. Si no es fa reserva prèvia, la penya no podrà garantir el lloc».

  El president confia que, «si la gent s'apunta, repetirà. Si té èxit, sempre es podrà anar millorant, actualitzar preus, acudir als partits de copa, etc».

  Més informació: http://pvalencianistapuzol.blogspot.com/2018/06/bus-pucol-mestalla.html

  ocultar
  Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol
  Pujar