elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest desembre, viu la màgia del Nadal mentre disfrutes del comerç de proximitat

Aquest desembre, viu la màgia del Nadal mentre disfrutes del comerç de proximitat
  MÉS FOTOS
  Aquest desembre, viu la màgia del Nadal mentre disfrutes del comerç de proximitat - (foto 2)
  Aquest desembre, viu la màgia del Nadal mentre disfrutes del comerç de proximitat - (foto 3)

  La màgia del Nadal arriba als comerços del nostre municipi: a partir del 21 de desembre, els establiments de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) rebran la visita del Pare Noel, repartiran els seus calendaris i realitzaran un acte solidari amb arreplega d'aliments per a Cáritas, a més d'altres activitats. A més, el dia 28 sortejaran una cistella de regals amb els seus productes. Tota una oportunitat per a disfrutar del comerç de proximitat.

  «Es tracta d'una campanya diferent de la d'altres anys», assenyala Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP. «Junt amb les compres dels comerços associats, donarem bitllets per a participar en el sorteig d'una megacistella de regals que aportem dels nostres establiments», detalla. A més, «es regalarà als clients un calendari de 2018 molt atractiu, així que tindran un premi assegurat».

  El divendres 22, de 17 a 21 hores, l'avinguda Mancomunitat acollirà un acte solidari amb arreplega d'aliments per a Cáritas en el que no faltarà una exhibició de ball, una masterclass de zumba i un photocall per als més menuts. «Hem intentat que l'esperit nadalenc ens acompanye durant aqueixa setmana amb una sèrie d'atraccions per a tots els públics».

  De fet, els establiments de l'ACEP rebran una visita molt especial els matins del dissabte 23 i el diumenge 24, ja que el Pare Noel i els seus donyets estaran de visita pels comerços. Sense oblidar que, la vesprada del dissabte, hi haurà una xocolatà infantil, pintacares i animació en la plaça 25 d'abril, de 17.30 a 20 hores.

  Per a acabar, el dijous 28 se sortejarà la gran cistella amb regals donats pels comerços de l'ACEP. «Tenim la intenció d'animar que la gent de Puçol utilitze el comerç local en compte d'anar-se'n fora; tot el que puga consumir ací li resultarà més rendible, barat, còmode i pràctic», recalca Gonzalo. Comprar a Puçol té premi!

  Pujar