elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia

Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia
  • Per segon any consecutiu, les Festes Populars i Patronals de Puçol s'ajornen: tots els actes amb àmplia participació se suspenen i es traslladen a setembre de 2022

  • Ismael Ortiz, rector dels Sants Joans, explica els actes religiosos que es realitzaran, sempre respectant les mesures sanitàries vigents

MÉS FOTOS
Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia - (foto 2)
Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia - (foto 3)
Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia - (foto 4)

Els actes religiosos es limitaran a l'interior del temple parroquial, segons el programa previst. Com que no es realitza la romeria conjunta al Cabeçol, animem a fer la visita de manera particular, en família o en xicotets grups. L'església dels Sants Joans romandrà oberta en horaris amplis per a la visita i oració davant la Patrona de Puçol.

Al setembre, Festa Segura 2021, en l'apartat religiós no comptarà amb els actes externs habituals, limitant-se a les celebracions a l'interior del temple com l'any passat. Presentem el calendari d'actes previstos amb el desig que l'any 2022 puguem tornar a la normalitat i celebrar al costat dels festers de manera més completa i participada les nostres festes.

Al no haver-hi romeria conjunta al Cabeçol, per a evitar la concentració de persones, animem que de manera particular o en xicotets grups familiars o d'amics es faça la visita qualsevol dia al voltant del diumenge 29 d'agost, per a honrar a la Verge i resar en el lloc on la imatge de la nostra Patrona va voler ser trobada per a acompanyar la vida de Puçol.

De l'1 al 10 de setembre volem tindre adornada la Capella de la Patrona, amb plantes cedides per les cases de les nostres parròquies. Suggerim que en l'horari de misses del dissabte 28 i diumenge 29 d'agost, puguen portar alguna planta de casa com a ofrena perquè forme part de la decoració i facen present la vida de les famílies davant la Mare de Déu al Peu de la Creu. A partir del divendres 10 setembre (missa pels difunts) podran ser retirades. Gràcies!

El diumenge 5 de setembre, horari habitual de la missa dominical, a les 9.00 i a les 11.30 hores.

El dilluns 6 de setembre, entrada de la murta, encara que no hi haurà acte al carrer. L'església estarà oberta des de les 17 hores per a la visita i oració davant la Patrona. Res del rosari a les 19 hores. Eucaristia a les 19.30 hores. Litúrgia de vespres en honor a la Verge a les 20 hores i romandrà la capella oberta fins a les 21 hores.

El dimarts 7 de setembre l'església romandrà oberta de 9.30 hores a 13 hores i de 17 hores a 21 hores, per a la visita i oració davant la imatge de la Patrona. Missa en la vespra de la festa, a les 20 hores.

El dimecres 8 setembre obrim l'església a les 7.30 hores. Missa de Descoberta a les 8 hores. Celebrarem misses en honor a la Mare de Déu al Peu de la Creu a les 8, 12 i 20 hores. La capella oberta per a la visita i oració davant la Patrona des de les 7.30 fins a les 13.30 hores i de 19 hores a 21 hores.

El dijous 9 de setembre, missa per les famílies, a les 12 hores.

I, finalment, el divendres 10 setembre, missa per tots els difunts a les 19.30 hores.

Pujar