2 de desembre de 2020 2/12/20

Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana

Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana - (foto 2)
  Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana - (foto 3)
  Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana - (foto 4)

  El trinquet de Pelayo va enregistrar un ambient de luxe per acomiadar la temporada amb la disputa de la gran final del XI Trofeu Mestres de Pilota a la modalitat d'Escala i Corda – Gran Premi Sabadell. Puchol II i Pere van ser els victoriosos del duel al imposar-se al trio de Genovés II, Javi i Tomàs pel resultat de 60 per 45.

  Va ser una final molt disputada, intensa i de qualitat, sobretot fins al 45 iguals, moment a partir del qual la parella va ficar una marxa més per endur-se els tres últims jocs de forma consecutiva.

  Els primers jocs sempre van caure des del dau. El primer joc al rest va vindre amb el 30 per 25 a favor del trio. Genovés II, Javi i Tomàs II van agafar avantatge amb un 30 per 40, però com ja va passar en la ronda de semifinals, la parella va anar de menys a més i va aconseguir anivellar la partida.

  Tot amb quinzes d'una gran bellesa per part de tots els protagonistes. Després d'igualar a 40, el primer a arribar a 45 va ser el trio des del rest. Va ser quan Puchol II i Pere van començar a pressionar encara més i van aprofitar els pocs dubtes que va tindre el trio per a anar directes cap al títol.

  Els cinc protagonistes van rebre una ovació tancada pel nombrós públic que va abarrotar el trinquet de Pelayo, reconeixent el seu esforç i bon joc, ja que la partida va ser excel·lent, únicament li va faltar eixe punt d'emoció que dóna arribar iguals a 55.

  Van lliurar els premis, Maite Girau, regidora d'esports de l'Ajuntament de València, l'alcaldessa de Vinalesa, Alba Cataluña, i Fernando Canós de Banc Sabadell.

  Pel que fa al Trofeu Femení, el trio format per Ana, Myriam i Aida van superar en la gran final a l'equip de Victòria, Amparo i Fani per un més que ajustat 25 per 20, en una partida de gran nivell que es va resoldre per xicotets detalls.

  Pujar