29 de setembre de 2020 29/9/20

Proposen que el personal sanitari de la Comunitat tinga un 50% de descompte en les seues vacances

Proposen que el personal sanitari de la Comunitat tinga un 50% de descompte en les seues vacances - (foto 1)
  • “Toca invertir els papers i ens toca, com a societat, cuidar de tots els professionals, que són la nostra millor arma contra el coronavirus” apunta Toni Cantó

MÉS FOTOS
Proposen que el personal sanitari de la Comunitat tinga un 50% de descompte en les seues vacances - (foto 2)

Ciutadans (Cs) ha proposat la creació de bons descompte del 50 per cent per a vacances del personal sanitari de tota Espanya a la Comunitat Valenciana. Així ho ha explicat el síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Toni Cantó, qui ha defensat que “aquests professionals són la nostra millor arma contra la pandèmia del coronavirus” i ha subratllat que “el seu treball està sent incansable, infatigable i encomiable, però toca invertir els papers i ens toca, com a societat, cuidar d'ells”.

Per això, en paraules de Cantó, “des de Cs hem llançat aquesta iniciativa, emmarcada en la campanya ‘Gràcies, Herois’, que compleix un doble objectiu: premiar als nostres sanitaris i reactivar el sector turístic valencià, que és un sector clau per a la nostra economia”. La Proposició No de Llei (PNL) registrada pel grup parlamentari de Cs reclama “un pla de viabilitat econòmica que permeta oferir aquesta bonificació i el disseny, en col·laboració amb els representants hotelers, d'un mapa d'establiments hotelers adherits a la bonificació hotelera”.

Els beneficiaris d'aquesta mesura serien els metges d'Atenció Primària, els especialistes, el personal de centres hospitalaris, d'urgències, pediatres i altre personal sanitari. “Tots ells estan treballant sense descans i a un ritme frenètic, preocupats i especialment angoixats per la pressió assistencial i l'alt nivell de contagis”, ha comentat Cantó, al mateix temps que ha recordat que “sense cap dubte, han viscut, en primera fila, una autèntica tragèdia”, alguna cosa que “ha evidenciat que tenim als millors professionals cuidant diàriament de les nostres vides”.

“Els professionals de la sanitat han sigut els nostres salvadors i tenim un immens deute amb ells perquè moltes Administracions els van deixar tirats sense material de protecció”, ha afegit el líder de Cs, al mateix temps que ha subratllat que “és hora de retornar-los part del gran esforç que han fet”. 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar