3 de desembre de 2020 3/12/20

Cs proposa un telèfon i un canal d'informació específic per a gestionar les donacions privades de material sanitari

Cs proposa un telèfon i un canal d'informació específic per a gestionar les donacions privades de material sanitari - (foto 1)
  • Carlos Gracia destaca que moltes empreses estiguen contribuint a la lluita contra el coronavirus

El portaveu de l'àrea de Comerç de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Carlos Gracia, ha proposat la creació d'un telèfon i un canal d'informació específic per a gestionar i coordinar les donacions privades de material sanitari que s'estan produint aquests dies per a combatre el coronavirus.

Segons ha explicat el diputat de la formació taronja, moltes empreses desconeixen on dirigir-se i com poder dur a terme la seua col·laboració. “La Comunitat Valenciana disposa d'indústries madures i competitives amb capacitat i voluntat per a poder convertir part de la seua fabricació en producció de material sanitari com pot ser el cas de la indústria tèxtil”, ha afirmat, al mateix temps que ha lloat que “moltes indústries i pimes estiguen disposats a contribuir en la guerra que ens ha declarat aquesta terrible malaltia”.

Per això, Gracia ha instat al Consell, que, en col·laboració amb el Govern d'Espanya, “establisca els mitjans necessaris perquè aquelles indústries en disposició de fabricar material sanitari puguen fer-ho efectiu i que habilite els canals de comunicació suficients perquè disposen de tota la informació necessària sobre els protocols i sobre com adquirir els materials homologats”. “És urgent augmentar els nivells de proveïment de material sanitari, especialment, el que té a veure amb la protecció individual del personal”, ha conclòs.

   

Pujar