elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les primeres hores del 26M transcorren amb “absoluta normalitat”

Les primeres hores del 26M transcorren amb “absoluta normalitat”

    Domingo de cita amb les urnes amb motiu de les eleccions municipals i autonòmiques. Des de les nou del matí 2.223 col·legis electorals distribuïts per les tres províncies valencianes es troben oberts esperant que les 3,6 milions de persones que estan cridades a votar passen a depositar el seu vot.

    Durant les tres hores que porten oberts els col·legis, tot s'ha desenvolupat amb “absoluta normalitat” i segons han destacat des del govern “sense cap incident destacable”, ja no només en la Comunitat Valenciana si no en tota Espanya.

    Concretant amb la jornada en la Comunitat el delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, ha insistit que hi ha hagut “normalitat en les primeres hores de la jornada” i només calen ressenyar “lleugers retards en l'obertura de quatre col·legis a la ciutat de València”. Pel que fa, a Castelló i Alacant no hi ha hagut cap mena d'incidències.

    En aquest superdiumenge electoral els espanyols estan anomenats a les urnes per a decidir als seus representants locals i europeus per als pròxims anys. A partir de les 14 hores es coneixeran les primeres dades de participació.

    Pujar