Castellano

El president de Confecomerç, Rafael Torres, nomenat president de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC)

El president de Confecomerç, Rafael Torres, nomenat president de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC)
  • El xicotet comerç de la Comunitat Valenciana a través de Confecomerç ostentarà la màxima representació a la Confederació Espanyola de Comerç (CEC)

El president de la Confederació de l'Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (CONFECOMERÇ CV) Rafael Torres, ha estat elegit per unanimitat nou president de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC) per la Junta Directiva de l'organització. El nomenament es produeix després de la dimissió de Pedro Camp Iglesias, que ha renunciat al càrrec per motius personals després de més 30 anys de trajectòria en el si de la CEC, els dos últims ocupant el càrrec de president. La Confederació agraeix el seu treball i dedicació durant la seua etapa al capdavant de l'organització.

Rafael Torres, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresident, assumeix la presidència amb la voluntat d'impulsar un sector estratègic com és el de les pimes i autònoms de comerç minorista a Espanya i en un moment especialment complicat marcat pels importants desafiaments econòmics i socials que afronta.

Llicenciat en Ciències Empresarials, la seua formació es complementa amb un MBA per l'Institut d'Empresa. El seu profund coneixement del sector de el comerç i del seu teixit associatiu ve determinat tant per la seua activitat professional, com a empresari del comerç en un negoci familiar amb 125 anys d'antiguitat, com per la seua forta vinculació a la defensa del comerç des de diferents organitzacions.

Torres és president de la Confederació del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (CONFECOMERÇ CV), sent al seu torn president d'una de les seues organitzacions membre, Comerços Centre València. A més, és membre de l'Assemblea de Cepime, membre del Comitè Executiu i vicepresident de la Comissió de Comerç de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), membre del Patronat de Turisme València i de Fira València, així com de l'Assemblea de Cambra de Comerç.

Aquesta successió ve a reforçar el camí de renovació iniciat des de la Confederació i pretén aprofundir en les noves línies i projectes endegats en els últims anys, com ho són el de dotar de més protagonisme, representativitat i visibilitat a el sector i a l'organització com a màxim representant dels interessos de les pimes del comerç a Espanya.

Pujar