29 de setembre de 2020 29/9/20

El pont de Sant Vicent comença amb pluja

El pont de Sant Vicent comença amb pluja - (foto 1)

  Cap de setmana amb temps inestable a la Comunitat Valenciana. A València, on és festiu per Sant Vicent, el pont va a arribar acompanyat de pluges. Així, segons la predicció elaborada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les pluges van a arribar en la vesprada d'aquest divendres, sent més probables a l'interior de la meitat nord encara que es deixaran notar en pràcticament tota la Comunitat.

  Per al dissabte arriben a més les tempestes. El cel estarà nuvolós al matí i a partir de la segona meitat del dia començarà a ploure, encara que podria fer-ho ja de forma suau al matí, segons Aemet. Les temperatures es mantenen sense canvis, excepte les màximes que descendiran a l'interior. A València a partir de la segona meitat del dia plourà amb força.

  Les pluges s'aniran dissipant al llarg del cap de setmana encara que durant la matinada del diumenge poden deixar-se notar en el terç nord. A més, a la vesprada del diumenge també podria ploure a l'interior de la Comunitat, segons preveu l'Aemet.

  Per al dilluns, on és festiu a València i algunes localitats limítrofes, el cel estarà encapotat encara que la probabilitat de precipitacions és baixa. Plourà, per tant, de forma feble, dispersa i ocasional -segons Aemet- a l'interior de la Comunitat.

  Pujar